אודות

אז... מי אנחנו ?


איך נולד הרעיון...ומי אנחנו?

אייל לומיטו מגיע מעולם ההיי-טק אך בגיל 30 החליט לעשות את מה שהוא אוהב באמת, אוכל!

כדי ללמוד ולהכיר את התחום באופן מעשי, עבד במגוון מסעדות, חנות אטליז ומפעל – ולאחר כחצי שנה החליט על הקמת חנות אטליז קטנה.

החנות הקטנה התרחבה, והתחלנו למכור גם אוכל מוכן (קייטרינג). כיום, כשהשילוב המושלם בין אייל לומיטו והשף מאיר דוד נוצר, נולדה גם ההבנה כי יש לשלב בין האהבה לאוכל והלמידה כיצד חומר הגלם נוצר, ומה התהליך שעובר. וכך לבחור את העגבנייה הטובה ביותר או את הנתח המתאים ביותר לצלייה.

והכל תחת קורת גג אחת "חנות המפעל" – מפירוק הבשר לקצביה, מסעדה ובה מגוון ארוחות במקום, קייטרינג והפקת אירועי יוקרה.

אם אתם אוהבים את הבשר שלכם טרי ואיכותי – אתם במקום הנכון.

אצלנו תוכלו להיות בטוחים כי הנתח שבחרתם יצא טעים, המוצרים הנמכרים אצלנו הם מתוצרת ביתית.

אם בקצביה יש לכם אפשרות לבחור את הקציצות מתוך המלאי המוכן, אצלנו את הקציצה שלכם, אנו מרכיבים באופן אישי, וכך גם פורסים את הנתח – וישירות למטבח, בו הבשר מוצא עצמו בידיים של השפים המובחרים, והשילוב בין בשר טרי ואיכותי למטבח יצירתי ומיוחד – תקבלו את המנה המושלמת!

מה בתפריט?

מגוון רחב של מנות, החל מבשר, עוף ודגים, למגוון סלטים, רטבים ואפילו יינות משובחים.

בואו תקראו איך הכל התחיל (כתבה באתר "חי בריא")

מדי יום מוצרים טריים בקצביה ובמעדניה, והן מנות חמות וטריות.
 



הכל במקום אחד - מפעל בשר המפרק בשר לקצביה, מסעדה ובה מגוון ארוחות במקום, קייטרינג והפקת אירועי יוקרה.

תפריט מיוחד לימי שישי: כל יום שישי תפריט מתחלף!
בואו לראות מה מחכה לכם שישי הזה!

לחצו כאן